FriendsFörutom Heroes som har börjat nu, så har jag även börjat kolla ännu en serie: Friends

En riktig klassiker som man alltid kollat och kollar på tv när den går, dock så blir de ju bara att man ser random avsnitt lite då och då.
Så nu har jag börjat kolla den ordentligt! Har hittils sett dem 10 första avsnitten på säsong 1.
Och bara älskar serien! :)

Är alltid skönt att ha någon lätt komediserie som man kan kolla då och då, utan att behöva komma ihåg alla detaljer från förra avsnitten (Heroes blandannat) Fast inget ont om Heroes på det sättet, det är det som gör den bra! ;)
Men syftar bara på att det är skönt att ha nåt lätt på sidan om :P

Så då fick det bli Friends, har kollat That 70´s Show innan, men den har man kollat klart för ett par veckor sedan.
Så Friends är det nu helt enkelt! ;)


Äntligen!


Japp, nu har det dragit igång igen! Heroes säsong 3 har äntligen börjat!

Så man har längtat! Enda bra serien som körs, härligt att den är tilbaka efter...jaa hur länge sedan är det nu igen?...hmmm tror jag hörde 9 månader någonstans, och det låter inte helt orimligt.

Säsong 3 är det altså, inte säsong 2, den går på TV4 just nu på onsdagar tror jag det är. Säsong 3 har Villains som någon slags underrubrik, och verkar syfta på dem "onda" i serien, dem pratade mycket om det i Premiär showen som sändes innan premiären av säsong 3.

Hoppas nu bara att man hänger med i storyn, var ju ett tag sen man såg den sist så att säga..
men tror inte det kommer att bli några problem tack vare premiär showen.

Heroes säsong 3 hade premiär igår altså, vilket ju betyder att serien är i gång nu!
Så bara bänka sig framför TV:n och njuta! ^^

Så har man fyndat igenJapp, så har man gjort en runda på nätet igen, och fastnade på CDON.SE, och där hittade jag dessa 2 fina filmer till ett rätt hyffsat pris ;)

Totalt betalade jag 2 kronor för båda filmerna (nej jag skrev inte fel 2:- var det)
Dock så var dem i SlimCase, men vad gör det. Hade inte klagat om dem så skickat dem i en Konsum kasse ^^, till det där priset så är det inget att bråka om!

Ni kan också gå in på CDON och fynda om ni vill, finns ett par produkter för 1:-
Inget jätte sortiment av dem, men lite grejjs finns det

Gå in här och fynda, så långt lagret räcker!
http://cdon.se/start/nyöppning/

. .


Fick helt plötsligt lust att köra den gamla klassikern Skies of Arcadia ^^ Det är ett riktigt härlig gammalt RPG till Dreamcast, men jag tänker mer på Gamecube versionen Skies of Arcadia: Legends.

Har haft GC varianten, men det var väldigt längesen, och jag ångrar att jag sålde den…. Nu är det svårare att få tag på den, så hade inte vart fel att ha kvar i samlingen.
 


Skies of Arcadia: Legends kretsar kring, ja man kan säga huvudpersonen Vyse och hans vänner Aika & Fina.


Dem försöker stoppa ”The Valuan Empire” från att ”åretuppliva” gamla vapen som dem kan använda föra att förstöra hela världen. Det var en extremt snabb version av storyn, men det räcker nog ^^

Det ser väll ut som de flesta andra RPG´s, men man åker omkring mellan olika världar eller vad man nu ska kalla dem i Arcadia med sitt luftskepp. Som man senare i spelet kan uppgradera och lägga till saker så att man kan komma till andra ställen m.m.Men bland det bästa i spelet är luftstriderna mellan skepp, det är riktig skojj att fightas skepp mot skepp, och gör att allt inte blir så enformigt med enbart vanliga battles.


Och som sagt är jag väldigt sugen att börja spela det igen! Men är svårt att få tag på så jaa lär nog inte bli av… X(

Oväntat...

Kom cyklande nerför backen till Konsum, förbi Annis och sen ner mot korsningen. Och vad ser man då? Jo en svart bil som står mitt på vägen med lite intryckt front, och en del skrot som låg utspridd över vägen. Bredvid en polisbil och såklart en polis.

Kanske 5-10 meter bort vid vägkanten inte långt från att ha åkt ner i diket stod en röd något äldre bil än den svarta, och bredvid fullt med folk och en polis som höll på att skriva något. Såg inte vars den röda bilen var skadad, måste ha vart på den vänstra sidan eftersom jag cyklade förbi på den högra.

Det är första gången jag sett en krock på så nära håll, så det var lite underligt att se, inge trevligt i alla fall…
Skulle ha haft en bild på det, men tyvärr hade jag ingen kamera till hands…

Stannade inte kvar där och kollade, utan fortsatte till körskolan och gjorde bort ännu en körning.
Snart är det nog dags för prov och uppkörning! ;)

Pure


Hittade ett litet demo på PURE på XBOX Marketplace, var ju tvungen att ta ner det nu när man inte har så många games man kör för tillfället.
Kör ingenting faktiskt för tillfället...inte till konsoll i alla fall, enda man kör är R.O.S.E Online på datorn, men inte så aktivt.

Så i brist på spel så tar man ner demon! ;) Altså PURE var det, ett Off-Road racing spel med fyrhjulingar.
Tänkte först...ugh...ännu ett halvkasst tråkigt racing spel, men efter att ha kommit in i det var det faktiskt riktigt härligt! Kontrollen var rätt skön, och musiken passade utmärkt, kände genast igen en låt från Guitar Hero..kommer inte på vad den hette nu bara...men bra var den! ;)

Som sagt så tävlar man med ATV´s och det verkar vara riktigt sköna banor, många feta hopp och leriga vägar! Du kan göra en massa olika trick och stunts när du hoppar genom att trycka spaken åt ett håll och trycka på en av B,X,Y knapparna. Och lyckas du sätta en move utan att kvadda när du landar så laddar du upp en mätare som gör att du kan göra ännu mer avancerade trick. Det är väll inte direkt något spel som försöker vara överdrivet verklighetstroget, utan en blandning av båda delarna, Men det så spel ska vara ;)Låter kanske inte som något nyskapande eller bättre spel än andra liknande, men jag själv gillade stilen och..jaa i princip allt! Blir kanske att skaffa i framtiden, vi får se!

Vilken röra!

Men nu är det ordning! ;) Har försökt städa min låda som vart överfylld med kablar och kontroller. Allt låg bara i en enda stor trasslig hög, som ni kanske ser här:

Förstår inte hur kablar kan trassla så in i helvete. Fast dem bara ligger helt stilla i en låda... Men nu har jag som sagt lyckats få någon slags ordning på det hela, tog en stund att trassal upp allt och snurra ihop allt så det inte trasslar igen. Så nu ser det något finare ut i alla fall!

Sen har jag även gjort plats för alla mina games på en hylla, förut var dom blandade med mina DVD-filmer. Blir bara jobbigt när allt är hursomhelst... X/

P.s Bry er inte om datumet på bilderna, var lite felinställt på kameran när jag fotade, är btw inte ens min egen kamera jag använde, eftersom den har morsan snott just nu :P

Så är det igång

Idol 2008, Heroes. Allt på samma dag!
Men det blev inte att kolla Heroes, det är ju säsong 2 som börjar på TV4... ne ush, man har redan sett hela den säsongen så.

Men Idol får man ju inte missa! ^^, har sett varenda säsong av svenska idol (dock inte så aktivt de första säsongerna)
Men förra årets Idol har utan tvekan varit den bästa hittils!, så många bra som var med där att det var sjukt, blev tillockmed så att jag var tvungen att köpa Idol skivan (tro det eller ej ^^)
Men köpte den i första hand för att den var signerad!, viktigaste av dem var ju Amandas, som tur var så hade hon signat den! :D
Haha, jaa jag tycker Amanda Jenssen är den absolut bästa artisten som kommit från Idol!
har såklart hennes skiva me, original, aldrig att jag skulle ladda ner den! :D
Har tillockmed sett henne live på Peace and Love i Borlänge! ^^

Album

Men nog om det, Idol 2008 är det som har dragit igång!

Var lite tveksam till den nya juryn bara...., men efter att dem hade blivit introducerade och man fick se dem "in action" så att säga, måste jag medge att jag tror jag kommer gilla dem!
Tillockmed bättre än den gamla tror jag, behövs nog nya, känner på mig att det kommer bli en bra säsong!
Nu kommer folk inte bara för att få se den gamla juryn.

Men färutom Idol så längtar jag tills 3:dje säsongen av Heroes som är nära nu!

Äntligen!

Fick äntligen ihop bloggen som jag ville, ett jäkla härjande bland koderna..... Men blev riktigt nöjd faktiskt!

Så för tillfället får bloggen se ut såhär, kanske lägger till och avancerar något senare i livet ^^ om man har tid och ork, men just nu ser de som sagt bra ut enligt mig! :)

Ska bli härligt å skriva nu när man har en mer personlig sida, hoppas bara man kommer på något intressant att skriva.
Men har inget mer intresant att rapportera denna dag tyvärr, så....nä ska ta och nörda något nu! antingen flm eller game! :P

First bloggning!

Mitt absolut första blogginlägg på min absolut...inte första blogg!, men på min absolut första "riktiga" blogg!
Vet fan inte vad jag ska skriva bara.....eller jo kan ju skriva om denna dag! ^^


Idag har det egentligen inte hänt så extremt mycket intressant, om man nu inte tycker körlektioner är intressanta förståss.
hade en sådan idag, gick väldigt bra tycker jag.

Men så helt plötsligt började min telefon ringa! blev helt förvirrad och visste inte vad jag höll på med ^^, men fick fram telefonen och lyckades svara (var ett viktigt samtal så var tvungen, annars hade jag antagligen inte svarat) Så jaa, jag blev helt enkelt lite Lost och försökte ta mig till närmsta ställe att köra av vägen, förutom diket då.

Lyckades på något läskigt hackande sätt ta mig ner på en väg vid nå hus så jag kunde stanna. Det var ingen lek ju, kunde ju inte växla ner och svänga samtidgt som jag höll i telefonen, så blev lite hursomhelst!
Ska fan aldrig prata i telefon och köra bil samtidigt! XD får ju panik haha!

Jaa det var det mest dramatiska och intressanta som hänt idag, så ny spännande dag imorgon igen! ^^

RSS 2.0