Pure


Hittade ett litet demo på PURE på XBOX Marketplace, var ju tvungen att ta ner det nu när man inte har så många games man kör för tillfället.
Kör ingenting faktiskt för tillfället...inte till konsoll i alla fall, enda man kör är R.O.S.E Online på datorn, men inte så aktivt.

Så i brist på spel så tar man ner demon! ;) Altså PURE var det, ett Off-Road racing spel med fyrhjulingar.
Tänkte först...ugh...ännu ett halvkasst tråkigt racing spel, men efter att ha kommit in i det var det faktiskt riktigt härligt! Kontrollen var rätt skön, och musiken passade utmärkt, kände genast igen en låt från Guitar Hero..kommer inte på vad den hette nu bara...men bra var den! ;)

Som sagt så tävlar man med ATV´s och det verkar vara riktigt sköna banor, många feta hopp och leriga vägar! Du kan göra en massa olika trick och stunts när du hoppar genom att trycka spaken åt ett håll och trycka på en av B,X,Y knapparna. Och lyckas du sätta en move utan att kvadda när du landar så laddar du upp en mätare som gör att du kan göra ännu mer avancerade trick. Det är väll inte direkt något spel som försöker vara överdrivet verklighetstroget, utan en blandning av båda delarna, Men det så spel ska vara ;)Låter kanske inte som något nyskapande eller bättre spel än andra liknande, men jag själv gillade stilen och..jaa i princip allt! Blir kanske att skaffa i framtiden, vi får se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0