Working!!

Kom över en annan ny anime för några veckor sedan, Working!! heter den.

Handlar om Takanashi Souta, en 16 årig student som får jobb på en restaurang i Hokkaido. Han får inte jobbet riktigt som vanligt, utan en tjej som är 1 år äldre än han ser honom ute på gatan och frågar om han kan tänkas behöva jobba extra för dem på restaurangen.

Hon heter Taneshima Popura och jobbar sen innan på restaurangen. Men fast hon är ett år äldre än Souta så misstas hon för att vara mycket yngre, tack vare att hon är så liten och kort!

Sen har vi Shirafuji Kyoko, den 28 åriga chefen som inte gör ett dugg! Däremot låter hon en dem alltid tillaga något från restaurangen till henne lite då och då.
Men jobba är det sista hon tänker göra!

Nått avsnitt in i serien får vi även möta på en annan tjej som jobbar där. Hon har lite problem med killar, eller lite är kanske bara är förnamnet!
Hon kan inte ens vara nära några utan att få panik och tillslut ge dem en ordentlig knytnäve!
Och vem om inte Souta får ta del av dem väldigt mycket!

Men nu ska jag inte avslöja allt för mycket, utan ni får kolla upp denna sköna nya anime , som det för tillfället bara fins 5 avsnitt av just nu.

Kommentarer
Postat av: Henrik Blomgren

Redan i första avsnittet får han problem med den tjejen som har pojkfobi :) Så det hela avslutas.Serien har ett par intressanta karaktärer även om man ibland undrar vad fasiken som går igenom Takanashis huvud. Allt som är litet är sött?Det som mest satt sig i mitt huvud är titellåten. Some one one!!Måste vara för att det känns som att de gnäfsar som hundar :p

2010-05-06 @ 00:52:56
URL: http://deculture.se
Postat av: Robin

Okej, då har jag kommit ihåg fel om det var redan i första avsnittet ^^Håller med om att man ibland undrar vad fasiken han tänker, väldigt fundersamt det där med allt som är litet är sött :PHaha, ja titellåten sätter sig faktiskt, inte för att den nu är speciellt bra om man jämför med många andra, men fastnar i skallen gör den! :)

2010-05-06 @ 11:06:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0